GO Kontakter EX

Go Kontakter EX är ett verktyg som gör att du enkelt ersätta din traditionella kontaktlistan på din Android-enhet för en mer personlig en, som erbjuder några intressanta funktioner.

Först av allt, och hjälper dig att snabbt söka dina kontakter med olika typer av filter, såsom namn, företag, efternamn, nyckelord, etc. Du kan även kopiera och klistra in kontakter och meddelanden på bara några få enkla steg.

En annan intressant funktion är den intelligenta tangentbordet. När du börja slå ett telefonnummer, identifierar appen automatiskt det, och erbjuder dig olika alternativ för snabb uppringning.

Om detta sätt att göra telefonsamtal verkar inte tillräckligt snabbt, kan du också tilldela genvägar för att ringa vissa kontakter, så allt du behöver göra är att klicka ett nummer att ringa din vän.

Slutligen kommer appen med varios typer av visningslägen, så att du kan anpassa det sätt du visar din planerare, och du kan konfigurera den för att möta dina behov.

Go Kontakter EX är ett spännande alternativ till kontaktlistan på Android, och erbjuder ett snabbare och enklare sätt att kommunicera med människor du älskar.

Ladda ner

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 89 = 97

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

sitemap