Rising åska

Rising åska är en 2D-robot fightingspel, inspirerat främst av utmärkt spel, Street Fighter IV från Capcom. Tematiskt är det mycket liknar andra spel som Rise of the Robots, eller till och med filmer som Real Steel. Men när du börjar spela, är det omöjligt att inte bli påmind om Street Fighter.

Spelet är typiskt för ett fightingspel. Du kan flytta din karaktär från sida till sida, hoppa, huka, och, naturligtvis, använda flera olika attacker. Dessutom har varje kämpe olika kombinationer och unika specialattacker. Du kan testa dina drag i praktiken läge, men du hittar den verkliga åtgärder kämpar på nätet.

I det här spelet version finns sex mycket olika fighters. Det finns en robot för alla: stark och långsam, snabb och svag, eller någonstans i mitten. Välj den som bäst passar din stridsteknik. Även innan du börjar slåss, kan du anpassa din robot med olika tillbehör.

Rising Thunder är ett 2D fightingspel med en gameplay som är tillgängliga, men har också en del djup. Grafiken är utmärkt och ser ännu bättre på mer kraftfulla datorer. Och naturligtvis kan du spela med någon styrenhet du har anslutit till datorn (Xbox 360-handkontrollen inte ens kräver speciell konfiguration).

Ladda ner

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

12 + = 13

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

sitemap