Google Foton

Foton är den officiella fotogalleri app från Google, en ersättning för den klassiska galleriet app som inte har haft stöd sedan Jelly Bean. Till skillnad från den ursprungliga versionen, inte den nya versionen (som redan har släppts) inte enbart i samband med Google Plus.

Du behöver inte använda Google Plus att använda bilder, men du kan om du vill. Med bilder, kan du lagra ett obegränsat antal foton på molnet (även om du kan bara ladda upp 16 MP eller 1080p videor) och hantera alla dina bilder lokalt. Som standard skiljer appen dina bilder i mappar, men du kan ordna dem manuellt om du vill.

En av de största förändringarna i den här versionen av appen är dess gränssnitt. Inte bara är det nu mer vacker, men det är också mycket lättare att använda. Till exempel kan du förstora eller förminska bilden förhandsvisning genom att bara klämma på skärmen.

Foton är en avsevärd förbättring jämfört med föregående bilder app från Google. Den har en hel del intressanta och användbara verktyg som du kan använda när du arbetar med dina bilder.

Ladda ner

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 8 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

sitemap