FxGuru: Film FX Director

FxGuru: Film FX Director är ett verktyg som låter dig konvertera någon video som du har gjort med hjälp av din Android-enhet (oavsett hur tråkigt eller intetsägande det är) i en Michael Bay film komplett med rymdskepp, krigsrobotar, meteoriter som faller från himmel och många, många explosioner.

Med hjälp av appen är en barnlek. Det är bara att välja den video som du vill arbeta med, titta på bilden i fråga (det är bättre om videon togs med stativ) och tillsätt en av de tre fria effekter som finns tillgängliga (du måste betala för resten av dem).

När du väljer den effekt som du vill använda, du bara måste använda fingertoppen för att dra där du vill att effekten ska visas i videon. När du gör det kommer appen behandla förändringar för några sekunder och du ska ställas in, med en åtgärd video som är redo att delas på alla sociala nätverk, bland annat Facebook, Twitter eller YouTube.

FxGuru: Film FX Director är ett mycket roligt app som låter dig överraska dina vänner eller helt enkelt skapa intressanta audiovisuella bitar som har förvånansvärt goda effekter.

Ladda ner

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 17 = 24

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

sitemap